Here Shaqiri's statement, why did not the Red and Black Flag

Ja  deklerata e Shaqirit , pse nuk mori edhe flamurin Kuq e Zi. Po ben buje te madhe neper internet  pse Shaqiri nuk mori edhe flamurin Kuq e ZI  me vete ne finalen e Champions League dhe Shaqiri e ka pergjigjen edhe per kete. Ai sqaroi nepermjet  rrjetit social  qe ,  mora  flamurin Kosovar ngaqe doja qe te njihet neper bote , mora ate Zviceran ngaqe kam lindur atje , nuk mora ate Shqiptar ngaqe skisha ku ti mbaja te gjithe.

Here Shaqiri's statement, why did not the Red and Black Flag. It's making big headlines across the Internet though Shaqiri did not even red and black flag with him in the final of the Champions League and Shaqiri has the answer for this. He explained that through social networking, I Kosovar flag because I wanted to be known around the world, as I've got that Swiss born there, it took no Albanian Because the ski where you kept all