Dafina Zeqiri këndon në ditelindjen e Vali Corleones..

Një disko e re që është hapur fundjavën e kaluar në Gjilan të Kosovës ka mbledhur shumë njerëz, por edhe
artistë që kënduan aty dhe personazhë publikë.
Ne mësojmë se në këtë disko me emrin ‘Meteor’ ka kënduar Dafina Zeqiri por edhe Elita 5, ndërsa po në këtë ambient Princi Vali Corleone festonte ditëlindjen i rrethuar me femra që kishin veshur bluza me emrin e tij, e ai i ulur në karrigen e punuar enkas  për të. Shi okni me poste ca caste te shkeputura kur Dafi kendonte perbri Corleones /fishmedia/

A new disco that opened last weekend in Gjilan, Kosovo has collected a lot of people, but also artists who sang there and public character.
We learn that in this disco named 'Meteor' has also sung Dafina Elite 5, while in this environment Vali Corleone Prince celebrate birthday surrounded by women wearing T-shirts with his name, and he sits in the chair working exclusively for the