Here's what is beautiful graduates of Istog


Ja cila eshte Maturantja me e Bukur e Istogut. Ajo eshte maturante e vitit e dyte dhe ben dallimin ne gjith shkollen dhe se shpejti  do filloje per modeling sepse ka pasur shume kerkesa por po pret te mbaroje shkollen dhe pastaj te filloje moden. Nejse ne i urojme suksese te metejshme ksaj bukurosheje.

Here's what is beautiful graduates of Istok. It is the second year graduates and makes all the difference in school and will soon begin for modeling because there was more demand but expects to finish school and then start fashion. Anyway we wish further success ksaj bukurosheje.