Agron Llakaj perfundon n'spital....Ja arsyeja...

Si një personazh i njohur i humorit prej vitesh në ekran, duket se moderatori i spektaklit “Al Pazar” në “Vizion Plus” ka filluar t’i kushtojë më shumë vëmendje pamjes e tij, tani që është 53 vjeç.
Vitet bëjnë punën e tyre, por edhe Llakaj ka menduar si t’u shkojë ndesh gjurmëve të moshës në lëkurë, duke nisur një seancë trajtimesh intensive në mbyllje të sezonit televiziv dhe pak ditë para fillimit të pushimeve, që ai si ço vit i bën në plazhet e Greqisë.
Këtë trajtim sikurse shkruan gazeta Panorama, ai madje nuk e fsheh, duke pranuar të pozojë së bashku me estetisten e qendrës “Kleopatra”, ku ai është klient i saj. Me poste  mund te shi okni Fotot e  Agron Llakajtme new look.
(FOTOT)
As a well-known character humor for years on screen, it seems that the moderator of the show "Al Pazar" in "Vision Plus" has begun to pay more attention to his appearance, which is now 53 years old.
This treatment as Panorama writes, he does not even hide, agreeing to pose together with the center estetisten "Cleopatra", where he is her client. With rain positions may okni Agron Llakaj with the new look.