Dr. Flori : Ja Pse Bëra këngë kunder Ramës

Dr.Flori rrëfen në këtë intervistë për “Gazeta Shqiptare” arsyet që e shtynë të krijojë një këngë kundër Ramës, liderit për të cilin dikur lobonte. Si lindi “Zemërthyer”, me muzikë të Ermal Mamaqit dhe tekst të Dr.Florit? A ishte ai pjesëmarrës në mitingun e 21 janarit? Pse pikërisht tani kjo këngë? Sa e ka paguar Rama dhe pse u bë me Berishën? Përgjigjet për këto dhe të tjera pikëpyetje i gjeni ne vi di one e mep ostme.

Dr.Flori recounts in this interview for "Gazeta Shqiptare" reasons prompted to create a song against Rama, leader of the once lobbied. How was "heartbroken", with music and text Ermal Mamaqi Dr.Florit? Was he participated in the rally January 21? Why this song right now? How has paid Rama and Berisha became why? Answers to these and other questions can be found in one of the MEP vi ostme know.