Mbyll femijen brenda n'bankomat per shaka , pastaj tmerrohet sepse...

Kine - nje nene ka future femijen ne sportelin e bankomatit thjesht per loje. Me pas e mbyll aty... dhe fillon te
frikesohet.
Nje incident i tille eshte xhiruar nga kamerat siper bankomatit. Femija qe ishte mbyllur brenda, nuk arrin te dale qe aty duke perhapur panik per nenen e tij.
Per me teper, pajisja me ndjesore e vendosur brenda sportelit, vuri alarmin pasi receptoret gjurmuan prezencen e femijes brenda bankomatit.
Ne kete menyre e ema eshte trembur duke mos ditur c'te beje me pare, kerkon ndihme dhe sheh tek mblidhen nje tufe me njerez jashte bankomatit, perfshire edhe police.
Me nje bisht fshese, nga jashte u perpoqen te shtypnin butonin qe lironte deren nga brenda, ndermjt hapesirave qe lejonte dera. Me ne fund, arrijne ta nxjerrin femijen e frikesuar i cili nxjerr nje psheretime te thelle. Ndi qeni vi dj on me poste.

China - a mother child has entered the ATM counter just to play. Then it closes ... and begins to
fears.
One such incident is filmed by the cameras above ATM. The child that was locked inside, fails to be brought there by widespread panic for his mother.