Tenisti serb mban në bluzë flamurin shqiptar !

 Nje vi dj o e cuditshme po qarkullon  gjatë ditëve të fundit në internet, ku ylli i tenisit botëror shfaqet me flamurin shqiptarë të ngjitur mbi bluzë.Novak Gjokoviç në ndeshjen kundër gjermanin Tomy Haas në kuadër të turneut të wimbledon-it, është paraqitur me një bluzë ku është vendosur shqiponja kuq e zi, njofton portali kroat, news-bar.hr.Fotoreporteri ka thënë se kishte vërejtur diçka të pazakontë nën logon e sponsorit dhe kishte përdorur objektivin e tij më të madh për ta kapur atë detaj. Më pas kur e ka zmadhuar në kompjuter, ka vërejtur se bëhej fjalë për emblemën shqiptare. Ndi qeni me poste momentet kur luan Gjokovic  me bluzen me flamur Shqiptar.


Novak Djokovic in the match against Germany's Tomy Haas under the tournament's wimbledon, is presented with a shirt that is red and black eagle set, reports the Croatian portal, news-bar.hr.Fotoreporteri said he noticed something unusual under the sponsor's logo and used his target greater detail to capture him. Then when the computer is magnified, noted that it was the emblem shqiptare.Pavarsisht these not exclude the possibility that this is simply a montage.