Atletja që theu ligjet e fizikës, shikoni çfarë ushtrimesh realizoi që u ndaluan rreptësisht nga komisioni !

Edhe pse ishte viti 1972, mjaftoi që të shkruhej në histori si atletja më e aftë ne bote në ushtrimet e saj dhe që la me gojë hapur miliona shikues ne tere rruzullin tokesor. Ajo theu ligjet e fizikes me performancen e saj. Shi okni vi di one me poste.
video Even though it was 1972, enough to read the story as more skilled athlete in the world in its exercises and left with mouth open millions of viewers throughout the globe. She broke the laws of physics with its performance.